Nederlands English

Nieuwsoverzicht

Terug naar het overzicht

De Vekis Sping Sale komt eraan!De succesvolle editie van 2014 krijgt een vervolg, Vekis Genetics en Eurogenes organiseren gezamenlijk de 2e Vekis Spring Sale, die plaats zal vinden op vrijdag 18 maart 2016. Op deze veiling zal het beste worden aangeboden wat Vekis Genetics en de Nederlandse en internationale Eurogenes leden groep beschikbaar heeft! Een internationale elite veiling in combinatie met dochtergroepen presentaties van de topstieren van AI Total en Vekis Genetics, een evenement wat niet in uw agenda mag ontbreken!

Internationale topveiling ┬ĘC Voor ieder wat wils! 
Circa 100 veilingnummers zullen worden geveild door de Belgische veilingmeester Eric Lievens in combinatie met de Amerikaanse pedigree lezer Roger Turner. Er zal een breed scala aan dieren worden aangeboden, van top genomics, top hoornloos, top exterieur tot uitstekende melkgevende dieren met een bijzondere afstamming. De eerste aanmeldingen beloven veel goeds, enkele interessante vaarzen behoren tot de vroege aanmeldingen, waaronder de rode 88-­?punten vaars RZH Gwen P Red AB-­?88 2jr., de stiermoeder Vekis Paige AB-­?87 2jr. met al 8 zonen bij de KI! Eveneens worden er verschillende rassen geveild, naast de zwart-­? en roodbonten zullen er tevens een Brown Swiss, Jersey en Wagyu worden geveild.

Dochtergroepen presentaties 
In een speciale ingerichte dochtergroepentent zullen er dochtergroepen worden getoond en gepresenteerd van enkele topstieren van AI Total en Vekis Genetics, tevens zullen er speciale verkoop acties zijn voor de bezoekers. Onder de dochtergroepen zullen o.a. groepen zijn van Emmett, Wonder, Danillo en Crime Time.

Adres 
Dit evenement zal plaatsvinden op het thuis adres van Vekis Genetics, aan de Kolmansweg 91 te Nunspeet (NL).    Informatie

    Downloads

Bezoek onze koeien


U kunt onze koeien altijd bezoeken
neem van te voren even contact met ons op:

Vekis Genetics
Kolmansweg 91
8071 SP NUNSPEET

tel: +31 (0)341 - 25 86 85
fax: +31 (0)341 - 26 14 60
mobiel: +31 (0)6 - 46 11 52 16